ACTUALITAT

Actes previs de les festes del 2017

Amb les festes del 2017 ja publicades, vos informem dels actes previs dels Moros i cristians que afecten a la nostra filà:

Diumenge, 22 de gener: l'Acapte i paella de la misèria (caldrà estar inscrit amb anterioritat)

Dissabte, 28 de gener: sopar i desfilada de la nit del ciri. Els tíquets per als convidats són a 15 € i l'inici de la desfilada, a les 23.45 h

Diumenge, 29 de gener: assemblea ordinària del dia dels Comptes. La primera convocatòria serà a les 11.30 h i la segona, a les 12.00 h amb l'ordre del dia següent:

 • 1. Lectura i aprovació de l'acta anterior
 • 2. Informe de la junta de festes
 • 3. Comptes i pressupost
 • 4. Precs i preguntes
 • 5. Repartiment de la ratlla

Hi ha possibilitat de quedar-se a dinar després per 15 €/persona amb reserva abans del dia 26 al maset o al Whatsapp de la filà (684_452_205)

Dilluns, 30 de gener: missa del ciri. A les 19.30 h començarà la novena i a les 20.00 h la missa, posteriorment la banda de música ens acompanyarà fins al maset per a la 'picaeta'

Divendres, 3 de febrer: tenim horari d'eixida en la desfilada de la nit de caixes a les 23.45 h

Diumenge, 12 de febrer: assemblea general ordinària d'altes i de baixes. La primera convocatòria serà a les 11.30 h i la segona, a les 12.00 h amb l'ordre del dia següent:

 • 1. Lectura i aprovació de l'acta anterior
 • 2. Resum de festes
 • 3. Altes i baixes
 • 4. Precs i preguntes

Bones festes!!!

Diana de sant Blai del 2016

Publicació del 2017

Aquest diumenge, 15 de gener, hem acomplert el dia de la Publicació de les festes del 2017. La representació marinera ha estat integrada per Lorena Aunión (capitana) i Adrià Calabuig en les esquadres i que han actuat com a caps durant la segona part del projecte, i Mariola Conesa com a abanderada. A més, el dinar ha congregat a bona part de la filà abans del sorteig de la Capitania del 2019 que ha recaigut en Francisco Belda Calabuig en la sexta extracció. Enhorabona!!!

20170115Publicacio

75 Concert de música festera

Dissabte (14 de gener) a partir de les 18.30 h al teatre Avenida tindrà lloc el 75 Concert de música festera interpretat per l'Associació unió musical de Bocairent; entre les peces que integren el programa està la marxa mora 'Lorena' dedicada a la nostra capitana, Lorena Auñón Gómez, que va ser estrenada el 19 de novembre passat per la societat musical Vila de Bocairent baix la direcció del seu autor, Vicent G. Casanova Martínez. Les entrades poden adquirir-se a la taquilla del teatre divendres de 19.00 a 21.00 h i dissabte mateix des de les 17.30 h.

A més, diumenge a les 11.30 h arrancarà la desfilada de la Publicació que anunciarà la proximitat dels Moros i cristians del 2017; posteriorment, al maset tindrem dinar i nomenament, voluntàriament o per sorteig, de la persona que ocuparà la capitania del 2019. Vos esperem!!!

 

Curs CRE

El saló d'actes de l'Associació de festes de Moros i cristians a sant Blai acollirà el 21 de gener pròxim (dissabte) una jornada de formació encaminada a l'obtenció del carnet CRE. Per tant, tota aquella persona que tinga pensat eixir a la cordà i no compte amb el carnet, recomanem que facen el curs per tal d'encarar l'acte amb major seguretat i coneixement; a més, cal tenir en consideració que ja en les festes d'enguany caldrà tenir-lo per a poder traure una canya.

Per a apuntar-se, cal contactar amb qualsevol membre de la junta de festes (recordeu que els representants de la nostra filà són Puri Beneyto i Àngel Bernat) abans del 16 de gener (dilluns).

Més informació de la jornada de formació:

 • Data: dissabte, 21 de gener del 2017
 • Lloc: saló d'actes de l'Associació de festes
 • Horari: de 9.00 a 12.00 h
 • Preu: 10 €
 • Observacions: cal portar el DNI

Cordà

Acte dels homenatges 2017

20170108Homenatges 01
Lorena Auñón Gómez i Salvador Cantó Luna han rebut aquest matí del 8 de gener l'homenatge per la seua capitania i per acomplir 50 anys com a fester actiu, respectivament. L'acte ha tingut lloc al teatre Avenida després de la missa d'acció de gràcies a l'Església parroquial. En primera instància, s'ha celebrat el reconeixement a Daniel García Moragues per l'autoria del cartell anunciador dels Moros i cristians d'enguany i a Vicent Ramon Pascual com a millor artista local del concurs; posteriorment, Jaume Martínez i Pablo Doménech han rebut el guardó com a escriptors del sainet 'En busca de la banda pérduda' representat, tot seguit, pel grup de teatre l'Arcà i ambientat en el nostre maset (bola inclosa) que de colp i volta s'ha vist ple de caixes d'herbero. Després dels homenatges, Vicent Satorres ha pronunciat la seua al·locució com a mantenidor i s'ha coretjat per tot el públic que omplia el pati de butaques l'Himne a Bocairent interpretat per la societat musical Vila de Bocairent baix la direcció del nostre component Paco Belda. El dinar de germanor al maset dels Espanyoletos ha tancat la jornada a l'espera ja de la cita pròxima, dissabte 14 de gener, quan el mateix espai aculla el 75 Concert de música festera a càrrec de l'Associació unió musical de Bocairent que comptarà en el seu programa amb la marxa mora 'Lorena' dedicada a la nostra capitana i composada per Vicent G. Casanova Martínez.

El compte enrere per a les festes del 2017, ha començat!!!

Sainet feser