ACTUALITAT

Setmana rere setmana anem aproximant-nos als dies grans de festes! Dissabte 16 i a les 18:30 en el Teatre Avenida, va tindre lloc el 74 concert fester;concertfester2016 on vam poder gaudir de la marxa mora "El Griego" de Vicent Gabriel Casanova i dedicada al nostre capità Teodoro. Ens va encantar i estem segurs que anem a gaudir molt d'ella durant l'Entrada i al llarg d'estes festes! 

Dissabte 17, va ser la Publicació de les festes, enguany amb la novetat que la Societat Musical Vila de Bocairent també va participar i, junt a l'AUM Bocairent, van contribuir a donar la solemnitat i alegria que l'acte requereix. Paco Rico, Pili Calabuig i Andrés Vañó van ser els representants de la filà Moros Marins i van desfilar i portar la bandera respectivament. Enhorabona als 3!

publi 2016 publi paco pilipubl andres 

 

 

Després de la "paella de la Publicació" es va procedir al nomenament del nou capità per a les festes de l'any 2018. Al no haver cap voluntari, es va fer per sorteig i l'afortunat va ser Joan Vicent Tortosa, Txela. No va dubtar en cap moment i de seguida ens va contagiar a tota la filà l'entusiasme amb el que va rebre la notícia. Enhorabona Txela!