ACTUALITAT

La nit del passat 7 de novembre els carrers principals de Bocairent es van vestir de gala. I és que era la nit que ens corresponia la desfilada del Panellet als Moros Marins.

Vam sopar al maset, estava de gom a gom,2015sopar gent panellet vam compartir molts bons moments, rient, xarrant, alguns a la vora del foc (mentre torravem...),IMG-20151120-WA0006 vam cantar de nou la cançoneta d'enguany, ...

2015marinero panellet Vam gaudir d'algunes marxes mores mentre preniem el café i l'herberet... de nou vam assajar "el Marinero" i quan va arribar l'hora, i acompanyats per la banda de música, vam baixar al pont per a desfilar.

Amb un total de 24 esquadres, entre elles la del nostre capità Teodoro i la de la nostra alferes Lorena, i 2 esquadres de xiquets, seguits per dos bandes de música, vam anar al compàs de les marxes mores en direcció a la plaça, on vam cantar i ballar el Marinero. L'oratge va ser espectacular, enguany no vam poder lluir les mantes. I de nou vam sentir el calor del poble, que un any més, ens van acompanyar fins el final. Després, al maset, va continuar la festa. Ja queda res per a festes!!

2015capita panellet

2015alferes panellet

2015xiques panellet

2015xics panellet

2015festa panellet